Vapaaehtoistyöntekijöiden puolivuotisleirin keittiötiimiin 26.–29.1.

📢 Etsimme kolmea kokkausta rakastavaa tyyppiä vapaaehtoistehtäviin keittiötiimiimme! 🥗🍝🍉😍

Etsitkö vapaaehtoispuuhia? Haluaisitko hyödyntää ja kehittää kokkaus- ja tiimityötaitojasi? Entä tavata ihmisiä eri maista ja saada kansainvälistä kokemusta? Tule Maailmanvaihdon leirin keittiötiimiin!

Valmennus- ja arviointileirit ovat tärkeä osa Maailmanvaihdon vapaaehtoisohjelmia. Nämä leirit eivät onnistuisi ilman upeita keittiötiimejä, jotka loihtivat herkullista kasvisruokaa.

Järjestämme seuraavaksi puolivuotisleirin niille vapaaehtoisille, jotka ovat saapuneet puolisen vuotta sitten vapaaehtoistyöhön Suomeen eri puolilta maailmaa. Pidämmme leirin 26.–29.1.2023 Metsäpirtissä Tuusulassa ja etsimme nyt leirille vapaaehtoisia keittiötiimiin.

Keittiötiimi valmistaa aterioita leiriläisille yhdessä tiiminvetäjän kanssa ja pitää huolta keittiön siisteydestä. Leirille on bussikuljetus Helsingistä. Muualta Suomesta saapuville keittiötiimiläisille korvaamme joko julkisen liikenteen matkat tai automatkan bensakulut kilometrikorvauksen mukaan.

Leirillä noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Miten mukaan?

Jos kiinnostuit, lähetä meille pian osoitteseen hosting@maailmanvaihto.fi vapaamuotoinen viesti, jossa kerrot itsestäsi ja motivaatiostasi osallistua leiritiimiin, niin kerromme lisää. 😊 Voit myös lukea lisää keittiötiimiläisyydestä. Kokoamme tiimiin sitä mukaa, kun sopivia vapaaehtoisia löytyy.

Esteettömyys

Voit tarvittaessa kysyä leirikeskuksen esteettömyystietoja osoitteesta hosting@maailmanvaihto.fi.

Lue myös

Maailmanvaihdon toimisto suljettuna 18.5.

Maailmanvaihdon toimisto on suljettu torstaina 18.5.2023.

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön nuorisovaihtojärjestöön Berliiniin – hae viim. 30.4.!

Maailmanvaihdon yhteistyöjärjestö ICJA etsii 18–30-vuotiasta nuorta vuodeksi vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukkoihin...

Maailmanvaihdon toimisto suljettuna 7.–10.4.2023

Maailmanvaihdon toimisto on suljettuna 7.–10.4.2023.