Tule mukaan tulovalmennusleirin tiimiin 22.–28.8.2024

Etsitkö vapaaehtoistoimintaa kesään? Oletko innostunut leirielämästä sekä kokkaamisesta? Tule mukaan nuorten vapaaehtoistyöntekijöiden tulovalmennusleirin tiimiin!

Maailmanvaihto järjestää 22.–28.8.2024 tulovalmennusleirin ulkomailta Suomeen vapaaehtoistyöhön saapuville nuorille. Leiri pidetään leirikeskus Metsäpirtissä Tuusulassa. Etsimme nyt innokkaita keittiötiimiläisiä mukaan. Leiritiimi kokkaa leiriläisille päivittäiset ateriat.

Maailmanvaihdon koulutusleirillä pääset tutustumaan vapaaehtoistyöntekijöihin eri puolilta maailmaa ja näkemään, kuinka leiri rakentuu. Leirin ytimessä ovat kulttuurien välinen oppiminen ja konfliktinratkaisu. Lisäksi tutustumme kulttuureihin ja yhteiskuntaan Suomessa. Leirikieli on englanti.

Tarjoamme leirille bussikuljetuksen Helsingistä. Muualta Suomesta saapuvien leiritiimiläisten matkat korvaamme edullisimman julkisen kulkuvälineen mukaan. Leirin järjestelyihin osallistuvat Maailmanvaihdon järjestösihteeri, toimistotiimin vapaaehtoinen ja harjoittelijat sekä 2–3 vapaaehtoista leiriohjaajaa, keittiötiimin vetäjä ja 4–5 keittiötiimiläistä. Keittiötiimiläisten tehtävät leirillä ovat vapaaehtoistoimintaa, josta saa halutessaan todistuksen.

Etsimme tiimiimme sitoutuneita henkilöitä, jotka jakavat Maailmanvaihdon arvot ja toimintaperiaatteet. Arvomme ovat globaalivastuu, kulttuurien välinen oppiminen ja yhdenvertaisuus. Tärkeitä periaatteita toiminassamme ovat välittäminen ja inklusiivisuus, luotettavuus ja vastuullisuus sekä avoimuus. Lue lisää Maailmanvaihdon arvoista ja toimintaperiaatteista.

Pyrimme järjestämään keittiötiimiläisille suunnittelu- ja perehdytystapaaminen ennen leiriä. Keittiövastaava informoi tiimiläisiä käytännön asioista. Leirillä noudatetaan Maailmanvaihdon tuvallisemman tilan periaatteita.

Keittiötiimiläisiltä edellytämme ruoanlaiton perustaitoja, kun taas erityisiä kokkaustaitoja ei vaadita. Tärkeintä on vastuullisuus ja motivaatio laittaa ruokaa suurelle ryhmälle usean päivän ajan.

Näin pääset mukaan

  • Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hakevasi keittiötiimiin ja miksi olet kiinnostunut toimimaan leirillä. Kokoamme tiimin sitä mukaa, kun sopivia osallistujia löytyy.
  • Lähetä hakemuksesi järjestösihteeri Mari Takalolle osoitteeseen hosting@maailmanvaihto.fi. Mari antaa mielellään lisätietoja esim. esteettömyydestä sähköpostitse ja puhelimitse: 044 318 0888.

Odotamme innolla yhteydenottoasi, tule mukaan luomaan unohtumaton leirikokemus!

“Keittiötiimiläisyys on valtavan mukavaa! Sen lisäksi, että on mahdollisuus oppia uusia tapoja valmistaa ruokaa, saa uusia kavereita.” – Essi

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Syyskuussa Tanskaan Euroopan solidaarisuusjoukkoihin erityisoppilaitokseen – hae viim. 2.7.!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Euroopan solidaarisuusjoukoissa? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä Tanskaan!...

Maailmanvaihdon toimisto suljettu juhannusaattona 21.6.

Maailmanvaihdon toimisto on suljettu perjantaina 21.6.2024. Toivotamme kaikille aurinkoista juhannusviikonloppua!

Elokuussa Kotkan Englanninkieliseen leikkikouluun vapaaehtoinen Japanista – haussa isäntäperhe

Haluaisitko avartaa maailmankuvaasi ja harjoittaa kielitaitoasi tukea vapaaehtoisyhteistyötä kulttuurien välisen...