Valokuvakilpailu: Kohtaamisia kansainvälisessä vapaaehtoistyössä

Onko antoisa kohtaaminen kansainvälisen vapaaehtoistyön parissa jäänyt lähtemättömästi mieleesi? Osallistu valokuvakilpailuun ja voita leffaliput!

Maailmanvaihto täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Läpi vuosien olemme työskennelleet kulttuurien välisen ymmärryksen edistämiseksi. Kun nykyään lähetämme nuoria vapaaehtoistyöhön ulkomaille ja vastaanotamme ulkomaalaisia vapaaehtoisia Suomeen, toimintamme keskiössä ovat yhä kohtaamiset ja yhteistyö, joka luo ymmärrystä ihmisten välille.

Juhlavuoden kunniaksi järjestämme valokuvakilpailun antoisista kohtaamisista kansainvälisessä vapaaehtoistyössä. Kilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki, jotka ovat olleet mukana kansainvälisessä vapaaehtoistyöjaksossa vapaaehtoistyöntekijänä, vapaaehtoistyöntekijän isäntäperheenä tai tukihenkilönä tai vapaaehtoisen vastaanottaneen työyhteisön jäsenenä.

Osallistu kilpailuun 15.4.2018 mennessä postaamalla ottamasi teemaan sopiva kuva Instagramiin tageilla #vapaaehtoiskohtaamisia ja @maailmanvaihto (huom! tilisi täytyy olla julkinen, jotta osallistuminen voidaan huomioida). Voit osallistua kuvalla, joka kertoo antoisasta yhdessä työskentelystä tai muusta mukavasta jaetusta hetkestä.

Liitä mukaan lyhyt kuvaus siitä, millaisesta kohtaamisesta kuvassa on kyse. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse osoitteeseen harjoittelija@maailmanvaihto.fi. Arvomme kahdelle onnekkaalle 2 leffalippua!

Muista myös seurata Maailmanvaihtoa Instagramissa!

Valokuvakilpailun säännöt

Kilpailun osallistumisaika on 23.3.–15.4.2018. Kilpailun teema on antoisat kohtaamiset kansainvälisessä vapaaehtoistyössä. Osallistuvan kuvan täytyy olla hyvän maun mukainen, asiattomat kuvat eivät osallistu kilpailuun. Mikäli kuvassa esiintyy tunnistettavia henkilöiltä, heiltä (alaikäisten osalta myös huoltajalta) tulee kysyä lupa julkaisuun. Lupa tulee kysyä myös mikäli kuvatekstissä mainitaan henkilö nimeltä. Kilpailuun voi osallistua yhdellä kuvalla.

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagramissa teemaan sopiva kuva ja merkitsemällä se tunnisteella #vapaaehtoiskohtaamisia ja merkinnällä @maailmanvaihto. Käyttäjätilin on oltava julkinen, jotta osallistuminen voidaan huomioida. Kuvan voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen harjoittelija@maailmanvaihto.fi. Liitä mukaan lyhyt kuvaus siitä, millaisesta kohtaamisesta kuvassa on kyse.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Suomessa tällä hetkellä asuva luonnollinen henkilö, joka on ollut mukana kansainvälisessä vapaaehtoistyöjaksossa vapaaehtoistyöntekijänä, vapaaehtoistyöntekijän isäntäperheenä tai tukihenkilönä tai vapaaehtoisen vastaanottaneen työyhteisön jäsenenä. Kuvan antoisa kohtaaminen voi liittyä niin vapaaehtoistyöhön kuin isäntäperhe- tai tukihenkilötoimintaan ja se voi olla otettu ulkomailla tai Suomessa. Maailmanvaihdon työntekijät eivät voi osallistua. Alaikäiset osallistujat tarvitsevat huoltajan suostumuksen. Instagramin kautta osallistuessa tulee olla 13-vuotias.

Osallistujien kesken arvotaan kaksi leffalippupakettia, joista kummassakin on 2 Finnkinon tulostettavaa sarjalippua (voimassa syyskuuhun 2018 asti). Arvonta suoritetaan viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin Direct Message -toiminnon kautta tai sähköpostitse osoitteeseen, josta kilpailuun on osallistuttu. Liput lähetetään voittajien ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 7 päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Osallistujien nimiä, käyttäjätunnuksia tai yhteystietoja ei julkaista, säilytetä tai käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin. Voittajakuvat saatetaan julkaista Maailmanvaihdon viestintäkanavissa, kuitenkin julkaisematta voittajien nimiä tai nimimerkkejä.

Kilpailun järjestää Maailmanvaihto ry. Järjestäjä pidättää oikeuden poissulkea osallistuja kilpailusta, mikäli osallistuminen on sääntöjen vastainen. Instagram tai Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua. Maailmanvaihto vapauttaa Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta kilpailun suhteen.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Syksyllä Euroopan solidaarisuusjoukkoihin Itävaltaan! Hae viim. 16.6.2024

Itävaltaan! Vapaaehtoisia etsii yhdeksän organisaatiota. Jaksot kestävät jaksot alkavat syys–lokakuussa...

Tule mukaan tulovalmennusleirin tiimiin 22.–28.8.2024

Etsitkö vapaaehtoistoimintaa kesään? Oletko innostunut leirielämästä sekä ryhmätoiminnan ohjaamisesta tai...

Elokuussa Euroopan solidaaarisuusjoukkoihin Islantiin – hae viimeistään 20.5.!

Tänä vuonna vapaaehtoistyöhön Islantiin? Vapaaehtoista hakee Samtökin ‘78, joka työskentelee...