12.1. Kulttuurienvälinen ilta: Georgia

Haluaisitko tutustua Georgian kulttuuriin ja yhteiskuntaan? Osallistu torstaina 12.1.2023 klo 18–20 Allianssin nuorisovaihdon ja nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon yhteiseen kulttuurienväliseen iltaan, jonka teemana on Georgia!

Georgian kiehtovaan kulttuuriin meidät johdattaa Mariam, joka on Maailmanvaihdon Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoinen Georgiasta. Hän kertoo paikallisesta elämästä Georgiasta, minkä ohella maistelemme vegaanisia georgialaisia ruokia, opimme hieman georgialaisista aakkosista ja kokeilemme muutamia georgialaisia tanssiaskelia.

Lisäksi Lotta ja Aura jakavat kokemuksensa nuorisovaihdosta Georgiassa ja Allianssin nuorisovaihdon tiimi kertoo kesäkuussa Georgiassa järjestettävästä Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelman tukemasta kuukauden kestävästä vapaaehtoistiimistä, johon aukeaa haku tammikuun puolivälissä. Mariam puolestaan avaa näkymiä pitkäkestoiseen vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukoissa, johon hän itse Suomessa osallistuu.

Tapahtuma järjestetään englanniksi ja se on avoin kaikille, jotka haluavat oppia lisää Georgiasta ja kansainvälisistä mahdollisuuksista. Kulttuurienvälinen ilta pidetään Allianssi-Talolla (Asemapäällikönkatu 1, Helsinki) ja tapahtuma on maksuton. Noudatamme illassa Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita.

Allianssi-Taloon on esteetön pääsy pyörätuolilla. Jos haluat kysyä lisää esteettömyydestä, ota yhteyttä hakemukset@alli.fi.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla sähköinen lomake Allianssin nuorisovaihdon kotisivuilla.

Tervetuloa! გეპატიჟებით!

Lue myös

Maailmanvaihdon toimisto suljettuna 18.5.

Maailmanvaihdon toimisto on suljettu torstaina 18.5.2023.

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön nuorisovaihtojärjestöön Berliiniin – hae viim. 30.4.!

Maailmanvaihdon yhteistyöjärjestö ICJA etsii 18–30-vuotiasta nuorta vuodeksi vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukkoihin...

Maailmanvaihdon toimisto suljettuna 7.–10.4.2023

Maailmanvaihdon toimisto on suljettuna 7.–10.4.2023.