Eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun Sveitsiin – hae viim. 31.5.2023

Etsitkö mahdollisuuksia kansainväliseen vapaaehtoistyöhön tänä vuonna? Oletko 18–30-vuotias? Hae Sveisiin Eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun!

KiM Jugendland – toimintakeskus lapsille ja nuorille

Tututustu vapaaehtoistyöpaikkaan, vapaaehtoisen rooliin ja tehtäviin sekä muihin lisätietoihin linkistä yllä.

Eurooppalaisessa vapaaehtoispalvelussa opitaan arjen yhteistyön kautta. Vapaaehtoisjaksot tarjovat tilaisuuden tutustua pintaa syvemmältä niin vapaaehtoistyöpaikkaan kuin paikalliseen elämään. Vapaaehtoisjaksoa koordinoi ja vapaaehtoisia tukee yhteistyöjärjestömme ICYE Scheweiz.

Eurooppalainen vapaaehtoispavelu

Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu Sveitsissä on tarkoitettu 18–30-vuotiaille ja sitä tukee Sveitsin valtio. Vapaaehtoistyöntekijälle kustannetaan matkat Sveitsiin (400 CHF), ylläpito, taskuraha, tukea paikalliskielen opiskeluun sekä sairaus-, tapaturma- ja vastuuvakuutus.

Esteettömyydestä

Jos sinulla on vamma tai pitkäaikaissairaus ja vapaaehtoistehtävät avoimissa paikoissa vaikuttavat sinulle soveltuvilta, olet tervetullut tiedustelemaan Sveitsin ICYE-järjestöltä, voisiko sinulle olla mahdollista järjestää tarvitsemaasi tukea. Tavoitat Sveitsin ICYE-järjestön osoitteesta astrid.tuerler@icye.ch.

Haku

Hae viimeistään 31.5.2023! Jaksoihin haetaan ICYE Switzerlandin kautta. Lataa ja täytä hakulomake (docx) ja lähetä lomakkeesi Sveitsin ICYE-järjestölle osoitteeseen astrid.tuerler@icye.ch ja kopiona Maailmanvaihtoon osoitteeseen maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi. Voit nimetä hakulomakkeessasi Maailmanvaihdon lähettäväksi järjestöksesi.

Tietomme ovat:

  • Name: Maailmanvaihto – ICYE Finland
  • PIC number: 946737364
  • Address: Oikokatu 3, 00170 Helsinki
  • Phone number: +358504525660
  • E-mail address: maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi
  • Contact person: Secretary General Anni Koskela

Lisätietoja

Haluaisitko kysyä jotakin avoimesta paikasta? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! Tavoitat meidät osoitteesta maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi ja puhelinnumerosta 050 452 5660.

Lue myös

Etätyöpaja rohkeasta tilasta pe 26.5.

Tervetuloa etätyöpajaan rohkeasta tilasta! Kouluttaja Sauli Kahkonen kutsuu mukaan kaikki...