Voluntary Culture Shocks – podcast kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä

Haluatko kuulla Maailmanvaihdon vapaaehtoistyöntekijöiden ja muun kansainvälisen vapaaehtoistyön väen kokemuksista? Tervetuloa kuuntelemaan Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoisemme Roosin podcastia!

Podcast on nimeltään Voluntary Culture Shocks. Siinä Roos juttelee englanniksi Maailmanvaihdon toimijoiden kanssa. Voit kuunnella podcastia alta Spotifyn kautta tai suosikkisovelluksessasi. Podcaast on kuunneltavissa Spotifyn ohella Google Podcastissa, RadioPublicissa ja Breakerissa.

Ensimmäisessä jaksossa Roos haastattelee ICYE-vapaaehtoistyöntekijä Veeraa. Veera työskenteli vapaaehtoisena Ecuadorissa vuonna 2020. Yhdessä he juttelevat kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä, mm. eroista koulunpenkillä ja vapaaehtoistyössä oppimisen välillä, uuden kielen oppimisesta ja, ennen kaikkea, ihmisenä kasvamisesta.

Haluatko kysyä tai antaa palautetta? Ota yhteyttä, esimerkiksi yhteydenottolomakkeemme kautta. Älä unohda jättää arvioitasi podcast-sovellukseen ja suositella podcastia myös toisille kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille.

Podcast on tehty osana Roosin Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoisjaksoa Maailmanvaihdon toimistotiimissä. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.