Zoomaa kansainväliseen vapaaehtoistyöhön -etäinfot jatkuvat elokuussa

Zoomaa kansainväliseen vapaaehtoistyöhön -etäinfojen sarjassa tarkastelemme Zoomissa niin kansainvälisiä vapaaehtoistyömahdollisuuksia ulkomailla kuin kulttuurivaihtoa Suomessa. Tervetuloa!

  • Ke 8.9. klo 18–19.30  ICYE-vapaaehtoiseksi Aasiaan!
    Tutustumme yhteistyöhön Aasian kohdemaissa, kuten Japanissa ja Taiwanissa. Maailmanvaihdon tiedottaja kertoo ICYE-ohjelmasta ja osallistujat jakavat kokemuksiaan. Info pidetään suomeksi.
  • Ke 22.9. klo 18–19.30 Vapaaehtoistyöstä taitoja elämään
    Millaista osaamista kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä karttuu? Osllistujat kertovat oppimiskokemuksistaan. Esiintyjäkokoonpanosta riippuen infossa puhutaa suomea ja/tai englantia. Lisätietoa luvassa kesän lopulla.
  • Ke 6.10. klo 18–19.30 Opi vapaaehtoistyössä luonnon- ja ympäristönsuojelusta
    ESC- ja ICYE-vapaaehtoistyömahdollisuudet luonto- ja ympäristöalalla eri puolilla maailmaa. Maailmanvaihdon tiedottaja esittelee vaaaehtoismahdollisuuksia ja osallistujat jakavat kokemuksiaan. Info pidetään suomeksi.

Tervetuloa mukaan yhteen tai useampaan infoon. Tapaamiset ovat kaikille avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Kerro viestissäsi, mihin tapaamiseen haluat osallistua, niin lähetämme sinulle linkin Zoom-tapaamiseen.

Kokousalusta Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta zoom.us/accessibility. Infoissa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: tiedottaja@maailmanvaihto.fi.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa to 25.5.

Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi, suomeksi tai englanniksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Peruutuspaikka Euroopan solidaarisuusjoukkoihin Itävaltaan

Etsitkö syksyyn mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön Euroopan solidaarisuusjoukoissa? Hae vapaaehtoiseksi Itävaltaan! Vapaaehtoista...

10.10. Infoilta: Vapaaehtoistyöhön ulkomaille

  Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko saada lisätietoa Maailmanvaihdon vapaaehtoisohjelmista? Tule...

Kouluttaudu hakijoiden haastattelijaksi 28.10.

  Etsitkö vapaaehtoistoimintaa? Olisitko kiinnostunut osallistumaan Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoistyöhön ulkomaille...