Shallynn’s Slovakia – Kohti tuntematonta

Olen Salla, lähihoitaja Kouvolasta. Koska vakiintunut elämä ei ole tällä hetkellä päällimmäisenä mielessäni, halusin antaa itselleni mahdollisuuden kokeilla rajojani ja päätin lähteä EVS-vaihtoon Čadcan kaupunkiin Pohjois-Slovakiaan. Projekti pitää sisällään englannin opetusta peruskouluissa yhteistyössä englanninopettajan kanssa, erilaisten kulttuurien kohtaamista, kielikerhoja sekä paikallisen kielen opiskelua. Lisäksi meillä on mahdollisuus toimia vapaaehtoisena esim. urheiluseuroissa tai vanhainkodissa. Tervetuloa mukaan matkalleni!

>> Lue Sallan blogia

  • Blogi on kaudelta 2018–19. Tutustu toisten vapaaehtoisten blogeihin täällä.
  • Salla osallistui Eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun, nykyiseen Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun (European Solidarity Corps Volunteering). Jos olet 18–30-vuotias, lähde sinäkin Maailmanvaihdon kautta ESC-vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi! ESC-paikkoja on tarjolla pääasiassa Euroopassa. Tutustu ja hae mukaan!

Lue myös

Vapaaehtoiseksi nuorisotyöhön Viroon

1. Moikka Vili Siitonen! Miten löysit Euroopan solidaarisuusjoukot? Entä Maailmanvaihdon?...

Minusta tuli berliiniläinen

Erittäin tapahtumarikas ja ikimuistoinen vuosi Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyössä ICYE-federaation kansainvälisessä...

Välivuosi tšekkiläisessä nuorisojärjestössä

Kun valmistuin lukiosta keväällä 2019 ja opiskelupaikka ei heti napannut,...