Takkutukka maailmalla – Blogi Kroatiasta

Olen Elina Hirvonen, 19 vuotta. Työskentelen EVS-vapaaehtoisena Kroatiassa vuoden verran, elokuusta 2012 alkaen. Valmistuin ylioppilaaksi viime keväänä ja tietämättömyys sen suhteen, mitä elämältäni haluan, päätyi ohjaamaan minut vapaaehtoistöihin Kroatian maaseudulle kauniiseen Kuterevoon. Kuterevo on alle 600 ihmisen asuttama kylä Velebitin vuoristossa. Se on täynnä ystävällisiä ihmisiä ja kauniin luonnon ympäröimä. Työpaikkani täällä on suoja orvoille karhunpennuille, joka on (ja on aina ollut) täysin vapaaehtoisten pyörittämä projekti. Blogiini yritän päivittää kuulumisten lisäksi kertomuksia töistä ja seikkailuista.

Lue Elinan blogia >>

  • Blogi on kaudelta 2012–13. Tutustu toisten vapaaehtoisten blogeihin täällä.
  • Elina osallistui Eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun, nykyiseen Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun (European Solidarity Corps Volunteering). Jos olet 18–30-vuotias, lähde sinäkin Maailmanvaihdon kautta ESC-vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi! ESC-paikkoja on tarjolla pääasiassa Euroopassa. Tutustu ja hae mukaan!

Lue myös

Arjen auringonsäteet – kohtaamisia ja kumppanuutta vanhustyössä

Vierailuilla vanhusten kodeissa Ranskassa kasvoi myötätunto vanhuksia kohtaan ja halu...

Vapaaehtoiseksi nuorisotyöhön Viroon

1. Moikka Vili Siitonen! Miten löysit Euroopan solidaarisuusjoukot? Entä Maailmanvaihdon?...

Minusta tuli berliiniläinen

Erittäin tapahtumarikas ja ikimuistoinen vuosi Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyössä ICYE-federaation kansainvälisessä...