Voices of Volunteers – näkökulmia kansainväliseen vapaaehtoistyöhön

Tervetuloa seuraamaan blogia nimeltä Voices of Volunteers! Se tarkastelee kansainvälistä vapaaehtoistyöstä monista näkökulmista.

Blogi on englanninkielinen ja sitä pitää Susanna, joka lähti syyskuussa 2020 Maailmanvaihdon kautta Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoiseksi nuorisovaihtojärjestö Grenzenlosiin Itävaltaan. Näin Susanna esittelee itsensä Grenzenlosin kotisivuilla:

”Olen Susanna, ESC-vapaaehtoistyöntekijä Suomesta. Työskentelen kuusi kuukautta vapaaehtoishankkeessa Wienissä. Lähettävä järjestöni on Maailmanvaihto ja vastaanottava järjestöni Grenzenlos. Osana vapaaehtoistehtäviäni Grenzenlosissa julkaisen tätä blogia, jossa pyrin tarkastalemaan vapaaehtoistyön eri puolia ja tuomaan esiin monia ääniä ja näkökulmia. Reflektoin omia kokemuksiani ja haastattelen toisia ihmisiä. Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta volunteer@grenzenlos.or.at. Toivottavasti nautitte blogistani!”

>> Lue Susannan blogia (sijaitsee Grenzenlosin kotisivuilla)

Lue myös

Arjen auringonsäteet – kohtaamisia ja kumppanuutta vanhustyössä

Vierailuilla vanhusten kodeissa Ranskassa kasvoi myötätunto vanhuksia kohtaan ja halu...

Vapaaehtoiseksi nuorisotyöhön Viroon

1. Moikka Vili Siitonen! Miten löysit Euroopan solidaarisuusjoukot? Entä Maailmanvaihdon?...

Minusta tuli berliiniläinen

Erittäin tapahtumarikas ja ikimuistoinen vuosi Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistyössä ICYE-federaation kansainvälisessä...