Ensi vuoden alussa ICYE-vapaaehtoistyöhön esim. Ghanaan, Meksikoon tai Uuteen-Seelantiin – hae mahd. pian!

Onko haaveissasi lähteä ensi vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä ehdit hakea International Cultural Youth Exchange -ohjelman tammi-helmikuun 2024 lähtöön!

Alkuvuonna 2025 alkavaan vapaaehtoistyöhön on paikkoja näihin: Ecuador (vain 6 kk), Filippiinit, Ghana, Indonesia, Marokko, Meksiko, Peru (vain 6 kk), Tansania, Thaimaa ja Uusi-Seelanti.

ICYE-ohjelmassa saat tilaisuuden tehdä vapaaehtoistyötä paikallisen yhteisön hyväksi, syventyä arkielämään ulkomailla ja kehittää osaamistasi. Tavoitteena on yhteinen oppimiskokemus, jossa maailmankuvat avartuvat ja uusista kasvoista tulee ystäviä.

ICYE-vapaaehtoisia vastaanottavat organisaatiot monilla aloilla. Tutustu vapaaehtoistyöpaikkoihin ICYE-verkoston hakukoneesssa (icye.org), jossa voit selata vapaaehtoistyöpaikkoja maittain ja työteemoittain, joita ovat:

  • koulutus
  • ympäristö
  • terveys
  • ihmisoikeudet
  • toimistotyö
  • heikommassa asemassa olevat ryhmät
  • urheilu/kulttuuri

Saat valmennusta vapaaehtoiskokemukseesi. Ohjelmaan on osallistumismaksu, jolla saat valmennuksen ohella mm. ylläpidon ja vakuutuksen.

Tutustu ohjelmatietoihin
Hakuohje ja -lomake

”Olen vapaaehtoistöissä leirikeskuksessa ja olen tehnyt täällä paljon kunnossapitoa ja ohjannut aktiviteetteja lapsille ja nuorille. Antoisinta on ehdottomasti ollut nähdä, kun lapset oppii uusia taitoja ja löytää sisästä rohkeuttaan. Suosittelen kansainvälistä vapaaehtoistyötä kaikille kiinnostuneille, sillä saa aivan eri kokemuksen kulttuureista ja ihmisitä.“ Tällaisia terveisiä lähetti kuluvalla kaudella vapaaehtoistyöstä Uudesta-Seelannista Niilo. Jos haluaisit kokea ICYE-vapaaehtoistyötä ensi kaudella, hae mukaan nyt!

Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, ja viimeinen hakupäivä on 1.9.2024.

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö. Meillä on reittejä vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Suomesta maailmalle ja ulkomailta Suomeen. Kulttuurien välisen oppimisen kautta yhdenvertaisempi maailma, kuuluu visiomme. Järjestömme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Lue myös

Harjoittele kieliä Maailmanvaihdon kielikahvilassa

  Haluaisitko harjoitella puhumista espanjaksi tai suomeksi rennossa ilmapiirissä? Oletko...

Syyskuussa Tanskaan Euroopan solidaarisuusjoukkoihin erityisoppilaitokseen – hae viim. 2.7.!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Euroopan solidaarisuusjoukoissa? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä Tanskaan!...

Maailmanvaihdon toimisto suljettu juhannusaattona 21.6.

Maailmanvaihdon toimisto on suljettu perjantaina 21.6.2024. Toivotamme kaikille aurinkoista juhannusviikonloppua!

Elokuussa Kotkan Englanninkieliseen leikkikouluun vapaaehtoinen Japanista – haussa isäntäperhe

Haluaisitko avartaa maailmankuvaasi ja harjoittaa kielitaitoasi tukea vapaaehtoisyhteistyötä kulttuurien välisen...