Syyskuussa isäntäperheeksi Tammisaaressa

Ensi syyskuussa Tammisaareen on tarkoituksena saapua, jos vain koronatilanne sallii, vapaaehtoistyöhön nuori ulkomailta. Haemme nyt hänelle isäntäperhettä. Olisitko kiinnostunut tästä vuoden (9/2020–9/2021) kulttuurikylvystä? Tutustu lisätietoihin ja ota yhteyttä!

Pian valittava nuori tulee Euroopan solidarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun kehitysvammaisten taidekäsityöpaja Dagtek Konst & Hantverkiin. Vapaaehtoisjakson tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä ymmärrystä arjen yhteistyön kautta. Etsimme nyt vapaaehtoiselle isäntäperhettä Raaseporin alueelta.

Vapaaehtoistyöntekijän majoittaminen on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa mainion mahdollisuuden olla avuksi, kansainvälistyä kotona, vahvistaa kielitaitoa sekä nähdä oma ympäristö uudesta näkökulmasta.

Isäntäperheeksi sopii perhe tai henkilö, joka on kiinnostunut tutustumaan uuteen ihmiseen ja tämän kulttuuritaustaan sekä jakamaan arkensa uuden perheenjäsenen kanssa. Perhe tarjoaa vapaaehtoiselle majoituksen ja ruoan.

Etsimme vapaaehtoiselle isäntäperhettä ensisijaisesti koko vapaaehtoisjakson ajaksi, mutta myös esim. neljän kuukauden majoitusjakso on mahdollinen.

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja lykkäämme vapaaehtoisjakson alkua tarvittaessa.

Vuonna 1958 perustettu Maailmanvaihto ry – ICYE Finland toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, tasa-arvoisuuden, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Maailmanvaihto lähettää ja vastaanottaa nuoria pitkäkestoiseen (6–12 kuukautta) vapaaehtoistyöhön.

Kiinnostuitko?

Täytä isäntäperhelomake tai lue lisää isäntäperhetoiminnasta. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin ja isäntäperheiden kokemuksiin.

”Ainakin tällä kahden kuukauden kokemuksella voin suositella isäntäperheeksi ryhtymistä kaikille, jotka haluavat nähdä, kuulla ja kokea enemmän. Joskus hyppy tuntemattomaan voi olla elämäsi paras teko.” – isäntäperheen jäsen Jaana Silvast

Lisätiedot:
Järjestösihteeri Mari Takalo
hosting@maailmanvaihto.fi
+358 44 318 0888