Blogi: Ghana Spirit

Olen 24-vuotias tuleva media-alan opiskelija, jonka pitkäaikainen haave vihdoin täyttyy. Lähden vuodeksi maailmalle, toisin sanoen mystisen Afrikan kainaloon Ghanaan tekemään vapaaehtoistyötä. Aiempi Afrikan-kokemukseni koostuu kaksiviikkoisesta Namibian-reissusta kymmenisen vuotta sitten, parista kerrasta Egyptin rantahietikossa ja sen kirkkaissa vesissä sekä päivästä laivassa Tunisin satama-alueella.

Ghanan-vuosi tulee olemaan varmasti hyvin erilainen – elämä ilman hotellien luomaa näennäistä turvaa ja omien lähiomaisten viettäessä omaa suomalaista elämäänsä kovin kaukana minusta. Saa nähdä, miten syvälle tämä pohjolan kasvatti sukeltaa kuumaan Ghanaan ja sen niin kovasti kehuja saaneiden asukkaiden elämään ja tapoihin.”

Lue Annin blogia >>

  • Blogi on kaudelta 2011–12. Tutustu toisten vapaaehtoisten blogeihin täällä.
  • Anni osallistui International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan (ICYE), jossa työskennellään vapaaehtoisena 6 tai 12 kuukautta Aasiassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa tai Oseaniassa. Osallistujana näet maailmaa ja pääset rakentamaan kulttuurien välistä ymmärrystä ruohonjuuritasolla. Tutustu ja hae mukaan! 
  • Kansainvälisen ICYE-verkoston sivustolta löydät listan ICYE-vapaaehtoistyöpaikoista Ghanassa.