Lentokenttänoutajaksi ja lyhytaikaiseksi majoittajaksi 19.–21.8.2023

 

Haluaisitko tavata vapaaehtoisia ulkomailta ja toivottaa heidät tervetulleiksi Suomeen, kun he saapuvat? Uusi vapaaehtoiskausi lähestyy ja etsimme nyt pian saapuville vapaaehtoisille lentokenttänoutajia ja majoittajia yöksi tai pariksi pääkaupunkiseudulta!

Useimmat vapaaehtoisista saapuvat Suomeen la 19. tai su 20. elokuuta. He tarvitsevat majoituksen ennen maanantaina 21.8. alkavaa tulovalmennusleiriä. Majapaikkaa vailla olevat vapaaehtoisemme saapuvat Suomeen Marokosta, Taiwanista ja Turkista.

Olisitko sinä se, joka tapaa hymy kasvoillaan vapaaehtoisen Helsinki-Vantaan tuloaulassa? Pystyisitkö majoittamaan vapaaehtoisen? Tässä olisi loistava tilaisuus saada uusi kansainvälinen kokemus! Korvaamme lentokenttänoutajille julkisen liikenteen kulut tai bensakulut.

Tässä vapaaehtoiset, joille etsimme lentokenttänoutajaa ja majapaikkaa, sekä se aikaväli, jolle he tarvitsevat majoituksen:

  • Vapaaehtoinen Marokosta 19.–21.8.2023, lento saapuu la 19.8. aamulla
  • Vapaaehtoinen Turkista 19.–21.8.2023, lento saapuu la 19.8. päivällä

Olisitko sinä se, joka tapaa hymy kasvoillaan vapaaehtoisen Helsinki-Vantaan tuloaulassa? Pystyisitkö majoittamaan vapaaehtoisen? Tässä olisi loistava tilaisuus saada uusi kansainvälinen kokemus!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä harjoittelija@maailmanvaihto.fi

Lue myös

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön kirjastoon puolaan – hae viim. 23.3.2024!

Gdynian kaupunginkirjasto Puolassa etsii vapaaehtoista! Tässä tilaisuus päästä kansainvälisiin vapaahtoispuuhiin...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Islantiin – hae viim. 22.3.2024!

Etsitkö mahdollisuuksia osallistua Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tänä vuonna? Islannissa kehitysvammaisten henkilöiden...