In the Land of Cherry Blossoms – Blogi Japanista

Hei! Olen Juhani Kabanen, 19-vuotias helsinkiläisnuori. Juuri lukiosta valmistunut kieliekspertti lähtee vapaaehtoistöihin Japaniin maaliskuusta elokuuhun 2014. Tulen työskentelemään kahdessa työpaikassa. Ensimmäinen työpaikkani sijaitsee Kusatsussa, Shigan prefektuurissa, jossa työskentelen lasten ja vanhusten parissa kolmisen kuukautta.

Kielet, kulttuurit ja historia sekä tietysti matkustaminen ovat aina olleet tärkeitä ja lähellä sydäntä. Niinpä päätin suunnata maailmalle lukion päätyttyä, ja nyt on kompassi asetettu kohti kaukaista itää. Japaniin ensikertalaisena matkaavana olen erittäin innoissani, sillä Japanin kiehtova kulttuuri ja poikkeava kieli sekä kuvankauniit maaseutumaisemat ja vilkkaat miljoonakaupungit vetävät kovasti puoleensa. Suureen seikkailuun valmistautumisesta ja Japanin kokemuksistani pääset lukemaan lisää blogistani.

Lue Juhanin blogia >>

  • Blogi on kaudelta 2013–14. Tutustu toisten vapaaehtoisten blogeihin täällä.
  • Juhani osallistui International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan (ICYE), jossa työskennellään vapaaehtoisena 6 tai 12 kuukautta Aasiassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa tai Oseaniassa. Osallistujana näet maailmaa ja pääset rakentamaan kulttuurien välistä ymmärrystä ruohonjuuritasolla. Tutustu ja hae mukaan!
  • Kansainvälisen ICYE-verkoston hakukoneesta löydät ICYE-vapaaehtoistyöpaikat Japanissa.