Avoinna paikka vapaaehtoistyöhön Islannissa – hae 17.7.2022 mennessä!

Hyväntekeväisyysjärjestö ABC Children’s Aid ottaa yhden vapaaehtoisen Euroopan solidaarisuusjoukkojen kautta. Hae viimeistään 17.7.2022!

ABC Children’s Aid auttaa eriarvoisuudesta kärsiviä lapsia globaalissa etelässä. Vapaaehtoisen tehtävä on avustaa Islannissa sijaitsevan käytetyn tavaran liikkeen ylläpitämisessä, jonka avulla kerätään varoja hyväntekeväisyystyöhön. Vapaaehtoisjakso alkaa 3.10.2022 ja kestää 12 kuukautta.

Lue tarkempaa tietoa tehtävästä AUS:n ilmoituksesta!

Tehtävää koordinoi Islannin ICYE-yhteistyötaho AUS (https://aus.is/).

Euroopan solidaarisuusjoukot

Euroopan solidaarisuusjoukkoihin voivat lähteä 18–30-vuotiaat nuoret aikuiset. Hae, jos olet motivoitunut kansainväliseen vapaaehtoistyöhön, kiinnostunut kulttuurien välisestä oppimisesta ja pärjäät englannilla käytännön tilanteissa. Paikallista kieltä pääset opiskelemaan kohdemaassa. Etusijalla ovat ne nuoret, joilla on toisia nuoria vähäisemmet mahdollisuudet saada kansainvälistä kokemusta esimerkiksi työttömyyden takia.

Ohjelmaan ei ole osallistumaksua, vaan vapaaehtoisjaksot ovat EU-tuettuja. Tuella kustannetaan kohtuulliset matkakustannukset kohdemaahan, sairaus- ja tapaturmavakuutus sekä vastuuvakuutus, ylläpito, tulovalmennus ja puolivuotisarviointi, tukea kieliopiskeluun, taskuraha ja päivittäiset työmatkat vapaaehtoistyöpaikalle sekä lähettävän ja vastaanottavan järjestön tuki.

Lue lisää vapaaehtoistyöstä Euroopan solidaarisuusjoukoissa yleisesti

Haku

Hae viimeistään 17.7.2022. Lähetä ansioluettelo sekä motivaatiokirje heille osoitteeseen aus@aus.is. Otsikoi viestisi esimerkiksi ”APPLICATION 2022”.

Jos haet paikkaan Suomesta käsin, voit halutessasi nimetä Maailmanvaihdon lähettäväksi tukijärjestöksesi. Me Maailmanvaihdossa lähetämme ja tuemme vapaaehtoisia vuosikymmenten kokemuksella. 😊 Lähetä hakuviestisi kopiona meille Maailmanvaihtoon osoitteseen maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi.

Voit kertoa hakuviestissäsi Maailmanvaihdon tiedot:

  • Name: Maailmanvaihto – ICYE Finland
  • Address, postal code, city, country: Oikokatu 3, 00170 Helsinki, Finland
  • HEI-REF: 2016-1-FI101-KA110-026523
  • Phone: +358 346 0965
  • Contact person: Secretary General Anni Koskela
  • E-mail: maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi

Esteettömyydestä ja lisätuesta

Jos sinulla on vamma tai pitkäaikaissairaus, ota tarvittaessa yhteyttä  Islannin AUS-järjestöön (aus@aus.is) ja tiedustele esimerkiksi vapaaehtoistyöpaikan esteettömyydestä tai esteellisyydestä tai mahdollisuuksista lisätukeen.

Voit myös olla yhteydessä meihin Maailmanvaihdossa (yhteystiedot alla) – voimme halutessasi olla puolestasi yhteydessä AUS -organisaatioon.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät osoitteesta maailmanvaihto@maailmanvaihto.fi ja numerosta 050 346 0965.

Lue myös

Ensi syksynä ICYE-vapaaehtoistyöhön Costa Ricaan, Meksikoon tai Peruun – vielä ehdit hakea!

Onko haaveissasi lähteä tänä vuonna vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hyviä uutisia, vielä...

Toukokuussa vapaaehtoistyöhön kirjastoon puolaan – hae viim. 23.3.2024!

Gdynian kaupunginkirjasto Puolassa etsii vapaaehtoista! Tässä tilaisuus päästä kansainvälisiin vapaahtoispuuhiin...

Syyskuussa vapaaehtoistyöhön Islantiin – hae viim. 22.3.2024!

Etsitkö mahdollisuuksia osallistua Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tänä vuonna? Islannissa kehitysvammaisten henkilöiden...