Kirjoita MaailmanVaihtoa-lehteen kotiinpaluusta

Koronakevät muutti monien vapaaehtoisten kotiinpaluusuunnitelmia etenkin siten, että monet palasivat suunniteltua pikaisemmin ja monien epävarmuuksien ympäröimänä. Millaista on ollut palata kotiin näinä kuukausina? Entä millainen paluuprosessi on ollut vapaaehtoisille ennen erityisaikoja? Millaisena kotiinpaluu näyttäytyy vapaaehtoisen ja hänet vapaaehtoistyöhön vastaanottaneen yhteisön näkökulmasta? Entä millaista tukea Maailmanvaihto kumppaneineen tarjoaa paluuseen ja sen jälkeiseen aikaan?

Näitä tarkastelee MaailmanVaihtoa-lehden tuleva numero, jossa teemana on kotiinpaluu. Vapaaehtoistyössä ulkomailla vietetyn ajan jälkeen toimintatavat ja ympäristöt kotimaassa voivat näyttäytyä varsin toisenlaisina kuin ennen lähtöä ja vapaaehtoisvuoden aikana maailmalta voi tuntua löytyneen toinen koti sydämeen. Jotkut myös päättävät jäädä tai palata asumaan vapaaehtoistyöjaksonsa maahan. Haluamme nyt nostaa esiin kotiinpaluun monia eri puolia ja tarinoita.

Vastaanotamme mielellämme kirjoituksia toiminnastamme teemaan liittyen. Haluaisitko tehdä jutun? Ota yhteyttä ja ehdota aihetta! Toivomme jutunteosta innostuneilta yhteydenottoa 15.7.2020 mennessä, ja juttujen materiaalin deadline on 15.8.2020. Tavoitat päätoimittajat osoitteesta  maailmanvaihtoalehti@maailmanvaihto.fi.